Friday, October 05, 2012

Hari Zulaikha seduniaaa.

Lol boleh pulak tak ingat umur dh berapa. 22 ke 23 tah. Siap kene tolak 2012-1990 guna calculator sbb nk confirm. Rupenye perasan je tua, xyah nak feeling 23 cepat sangat k. Meh snap gambar tarikh dan waktu phone yg menunjukkan tepat jam 12malam 5oktober2012. Padahal boleh je adjust date n time kt setting phone pstu snap minggu depan time tgh beli ubat gigi kat tesco. Yeah mekasih ingatkan ubat gigi rumah dh nak abes, esok lusa kene tahap tekan kat dinding nak picit bagi kelua habis semua sisa peninggalan ubat gigi. Ni dah kenapa cakap pasal ubat gigi.

Taktau apesal bila birthday mesti feeling2 homesick, gedik tau. Padahal ia hanyalah hari biase yg kebetulan sama dgn birthday asal 22 tahun lepas. Patutnye org celebrate birthday sekali je kan seumo hidup sebab dh lahir sekali jek, patut celebrate parents yg tiap2 tahun pening kepala dgn perangai kitew. Maybe sbb tu kot orang melayu cakap selamat ulang tahun sbb tiap2 tahun ulang je cuma tambah setahun. Subtle sungguh bahasa jiwa bangsa kita.

Ok selamat hari jadi kepada diri sendiri *padahal baru je cakap birthday hanyelah hari biase lol*

Marilah same2 mendoakan zulaikha menjadi insan yg begune kepada masyarakat,agama bangsa dan negara *insert gamba tido time lecture* vahhh begune sungguh kalau time lecture pegi tido pastu study ke lauttt kene makan ikan jos. Hahah. Assalamualaikum and goodnight!

P/s: buang tebiat ke tetibe post random camni. Kasi canlaaa birthday girl. I'll do a proper newly-appointed 22-year-old post later on. Thank you abahmama for the phone call and advance gifts :) in fact i'm using it right now. Hehe love you! :)

2 comments:

aincun said...

budak kurus xmau wish bday lah

nishnish said...

selamat mengingati pengalaman keluar uterus.kua ikut pintu ke tingkap?

as we grow up, they grow older. envy you. how expressive you can be with your parents and i don't get that privilege. :(