Monday, April 30, 2012

3 weeks suburb.

Assalamualaikum and hello.

Harini rotation kedua. Dekat hospital baru, dalam town kecik n comel, Dun Laoghaire (sebut 'Dun Leary'). 30minit by bus dari rumah.

Semua baik2. Senior doctor baik, consultant baik. Patient tak ramai. Tapi semua cooperative. Dalam doctor's reading room ada coffee-maker yang awesome, sesuai utk org gila coffee macam saya. Ada 3 flavour coffee, smooth, medium and intense. Intense paling x laku, so bahagia la utk org suka kopi dark and heavy mcm saya.

Bila tulis melayu rasa sungguh patriotik. Mcm cerpen. hee.

Ok. Saya xtau nak tulis apa sebenarnya. Hari2 balik hospital, konon2 penat maka tidur sepuas-puasnya mcm baby dinosaur. Sebab isya' masuk pukul 11.15 so kena tabah x tidur awal utk x miss isya'.

Huhu. ok. apakah pengajaran dari post ini. Pengajarannya adelah macamana nak berjaya dalam kehidupan ha kalau tidur still macam baby dinosaur? Sebab boleh mimpi time tidok. Dalam mimpi boleh mimpi konon2 dah berjaya pun dalam kehidupan. haha

Bestnye tido. Rasa macam xmau bangun forever. ok

p/s: beza gila dgn post kiamat sebelum ni. iman naik turun betul

No comments: