Saturday, April 30, 2011

Tersenyum.

Was in the midst of understanding the medical model of disability, decided to take a break surfing my laptop when somebody made me smile.

Who? Budak gedik ni, my favourite UP the mafia :)

Funny how people who're not physically near you can make you smile from afar. Funny how time separates people but time is the one that makes us miss each other.

Haven't met her for almost 5 years, but have always keep myself updated with the awesome peeps I met in SMAPK *kantoi stalk jugak.hee*

Budak dorm F03. Rumah hijau. Seblah katil. Slalu bajet rock padahal ayu je. Kdg2 teman komplot sorok hena. Tumpang makan mknn yg mak die or abg2 kakak2 die bawak time weekend. Denga die gosip pasal batch die. Pergh. Rasa mcm semalam baru form 5, up form 4.

Pasni kalau nampak org view dr dublin lg, kantoi la sape stalker tu ek. ahaks


Take care kiddo! jgn demam2 slalu sgt, jgn jerit2 jugak, nanti x anggun jelita dah ;)

3 comments:

Tqah =) said...

atiqah pun tergelak baca blog kwn ika tu...siap belit2 lidah nak pronounce..=)

up kakurakawa said...

homaaaaaaiiiii..akk pon wat post psl sy yg anggun menggoda cantik menawan ni ke? ;)
hahahaha...saje je promote org kat belog dy eh :P akk, u made me smile to0, 3 4 5 6 7 11..nak hyperbola ckp rindu sgt la ni :P
eh eh, siap ade bhse smap tuu...weewwwwiiit ;D

tqah: amende yg belit lidah nak pronouncenye :P

zulaikhazainol said...

tqah; rajin la tqah baca blog ni, kantoi rindu ekkkk :p dtg la shifa' nanti2 tauu :)


up; bebelit la lidah dah kakurakawa mcm kure2 dah bunyi hahaha :p promote blog up nanti kot2 ada matsaleh dublin nk masuk minang hihik
jaga diri up! and good luck exam ;)