Saturday, January 15, 2011

Jalan-jalan cari pasal.

Eyo. Seperti biasa this is the post to update pasal aktiviti2 dua minggu lepas. As if people care anyway.haha

Ok I just got back from Morocco two days ago. Went to Barcelona before that, a beautiful city which I'm pretty sure will receive a second visit from me in the future ;) And then off to Marrakech and Agadir, two different cities in Morocco. Marrakech and Agadir, are two seriously opposing environment. Memang opposing habis la kalau kat marrakech nampak donkey kat agadir nampak toyota corolla.

When I was in Marrakech for 2 days it felt like I was in a different era. Serius macam dalam mimpi. Orang atas keldai, pakai jubah ada toncet, rumah tanah liat, macam tamadun mesopotamia ke apa. But it was nice, blessed by the chance to see a whole new world where people live by simplicity. Takyah kereta bmw rumah banglo blablabla. Lek je naik donkey. Hahaha. Only setbacks were that the stuff in marrakech was a tad too expensive, and the people love your money. Tunjuk direction pun mintak duit. Goyang2 perut gendut sket tanpa dimintak pun nak duit. Gemok betol.

Then we went to Agadir.Spent 5 days. Pergh jauh beza dengan Marrakech macam langit n bumi. Agadir was more urbanized as compared to Marrakech. Buildings lebih modern. More european-like. People don't wear jillaba' (jubah) that much. Dressing pun westernized sket. Tak banyak pengepau duit. Only at the beach there're kids selling roses. Well, not selling, they literally force the roses into your hands and beg for money. Ganas gilow.

The best thing about this trip is dapat melarikan diri dari Dublin yang sejuk ke tulang and burn yourself up in sunny spain and morocco woot2. Walaupun spain taklah panas sangat tapi at least you won't be pushed by the wind sampai jalan senget nak langga tiang macam kat dublin. Thanks to bonda for planning,and the fellow trippers yang sungguh awesome camwhore segala. Terbaik lah travel dengan budak2 sengal ini.

Malas nak cerita panjang. Lagi panjang lagi meluat nak baca kan. Banyak sangat benda jadi during the trip. Tengok gambar sudahh.


Beautiful Barcelona :)
_______________________________________________________


marrakech 1st day

marrakech 2nd day; excursion to banjaran atlas
__________________________________________________

agadir 1st day

perasan tak semua collage wajib ada gamba makanan. omnomnomnom

last day in agadir; spent sebagai datin2 without the boys


So basically that's my winter break. Ikut tips yan guna collage, senang nak sumbat all pictures. Sorry to those yang terpaksa mensepetkan mata sebab tak nampak gamba kecik cinonet. Just for the sake of updating.

Kelas dah nak start next week.Azam baru bakal dilaksanakan.haha. bye everibadehh