Saturday, September 10, 2011

Beratnya.


Beratnya hati nak balik Dublin sama berat dgn beg yg terlebih berat. Weh asal kena 20kg? Dah la travel beribu-ribu batu hanya berbekalkan doa dan keinginan mencari ilmu n taktau bila akan kembali lagi. Diskriminasi mengikut kelas penerbangan betul mentang2 la titeww ekonomi jeww. Belia benci diskriminasi =.='

Well the truth is, nobody wants to leave the comfort of your home, right? My last few days were spent snapping at everyone just because I feel reluctant to go back. Last Thursday I shouted madly at Ira because she was playing around refusing to wear the seatbelt on the highway. Sigh. Emo gila. Sorry lilsis, anda mangsa keadaan.

And my mood wasn't all happy and beaming all the time. With a thing that happened lately, sometimes it feels like God is throwing me challenges to see if I can cope.tsk :(

Anyway, since tonight is my last night in Penang, we went out to our favourite kedai mamak. Lepas tu bedal tosai 2 keping. Lepas tu balik terus happy. Mama pn cakap, laaa rupanya emo2 dua hari ni ubat dia adalah tosai. MUAHAHA

The girls came over a lot, mcm tau2 plak kaklong nak balik dah. Haha. Oh btw, our bunnies Hersheys and Hippy recently added 4 baby bunnies to the family :) Sbb tu budak2 ni slalu datang main dengan rabbit :D

The black one I'm holding, Adik named it Dublin :)
"It's so fluffy I'm gonna dieeeeeee"

Haha risau gila tengok Adriana pegang rabbit main cengkam2 mcm pegang teddy bear =.='
Awhhh I'm gonna miss these little girls :)


My next post will probably be from Dublin with love gituu. Esok flight pagi. Kenang daku dalam doamu :)

2 comments:

JIJI YU said...

mana lagi comey..renabb ko ke renabb aku

zulaikhazainol said...

JIJI YU; renabb ko lagi comey kot =.='