Thursday, December 02, 2010

Yes, we are that much crazy.


Other than skyping mama abah, webcam kan dah lama tak guna. So....
Content warning: Annoying pictures that can make you puke. So if you don't like it, click the 'X' icon on the top right-hand corner. Easy ain't it?


Permulaan, gaya sopan.

Masih sopan. Ayu-ayu gitu. Kecuali makcik paling kanan.

Permulaan gila.

More craziness.

More, erm, craziness?

Ok dah malas letak caption sebab semua crazy.

whaddup.

Buang tebiat kan? Rasa nak sepak je kan?
haha
welcome to the club.
jom study nerd~


)

5 comments:

niania annabella said...

hihiihhi adoiii jatuh saham cmnihhh

mif said...

hahahah.lawaaak muke2 concentrated sume
bila la aku nk jalan smpai umah korg

zulaikhazainol said...

niabellala; eleh saham kau jatuh pun still above average value haha :p

mif; datang sini cepat ohh.baju kelabu kau tu pn ade xya bwk baju da :p

Adilah Darmawi said...

korang terbaik!
berani menghebahkan ke seluruh dunia tahap kesengalan.
tpi cantique je ak ske. hehe.

*happy studying peeps~*

time2 mcm ni la...nk menyengal. we'll miss the time when there's no more exam sekolah. believe me. haha

zulaikhazainol said...

add; sangat setuju! nanti God willing bile dah abes grad sume mesti rindu nak g lecture n menyengal sebelum exam. sobs :(