Saturday, December 18, 2010

Tak habis-habis.

Tak habis-habis minah ni nak post-post video lama time kolej. Bajet rindu ah? lol

ni videos of my previous classmates taken from everyone's camera, whats the point of leaving the videos with spider webs in my folders, better post it here so everyone can have a good laugh :) banyak video candid, so cam serabot sket. tapi priceless tu yang penting kan :') oh by the way, some videos have their audio missing. so takyah geram2 tekan keyboard untuk maximize volumes ok.haha



bbq 2007. jambukah semua?

bbq 2007 sesi cara goreng ikan bilis besame tige makhluk tembam

candid pizzahut. 2009. luqman sungguh penipu, konon nak capture tapi dok record. urghh

last day meeting cikgu fathimoh after IB exam :')


kenape rekod kenapeee? our hiking moments at gunung irau :)


wahahaa kena denda time bio :D


OK THIS IS THE FUNNIEST AND MOST PRICELESS! the boys recorded a kononnya haunted video. sape pakai telekung aku jadi hantu? LOL :D
tengok sampai habis walaupun ada part blank tu ok.

gunung irau 2009 :') pardon all the gossips, it's no longer relevant now.huhu


There's a whole lot videos in my folders but lets just keep that for the future. Contohnye kalau nak blackmail or ugut, bley guna video makcik toncet nyanyi2 ke. kan kan :p

Somebody please tell me I'm not the only one missing these moments :')

6 comments:

nianiabellala said...

*sambil tersipu2
owh ape pesanan utk ku
sdg tertunggu2 ni lol

p/s tersedak jap dgr nama SMAPLABU sobss

Anonymous said...

mantop!! klas f...hidop f

miftah said...

rindu ke ika?

miftah said...

asal video??
haha lawaak

Rhazes said...

ok hantu tu sgt mantop

zulaikhazainol said...

niatoncet; aku pun tesedak denga nama smap kajang. denga zul ckp,"tapi janji kau smap, ingat sket" haha :')

miftah; rindu la. lagi2 kau la paling aku rindu :p

rhazes; hantu laki dukung baby? apekahh -.-"