Friday, October 22, 2010

Gossip girls.

Hari ni hari happy. Why?

Rujuk bukti-bukti berikut:


Happy belatedddd birthday untukk yg nama terabadi atas kek cantek :p


lihat muka macho mif walaupun kek begemerlapan dan suara2 gedik menyanyi 'happy birthday' berkumandang -.-"

Ececeyy blushing pulak dapat present :p

ok ni voted the best picture of the night. RUJUK MUKA AJ AND MIF. priceless XD
mif: ila nah amek kau sesuap
aj: tidakkkkkkkkk!

aksi menyuap gagal tampak romantik. haha

tiqah menyedari fokus lensa kamera. ain sedang membalas dendam terhadap mee mamak yang tak habis sebelum ini.

housemate 1

housemate 2
*eleh cakap je la nak letak gambar sendiri sebenarnya*

p/s: turutan gambar tidak melambangkan apa-apa ranking kasih sayang terhadap dua housemate sengal ini.
jangan risau both receive equal love from me :p

sedappp sampai nak pengsan

BURPPPP alhamdulillah :)



So why am I happy tergedik2 nak post dalam blog? Sebab si cantek-si cantek inilah.

Since I despised facebook for the time being, blogspot is the next picture-uploading target. hehe

Sorry birthday girl, we were sooo late to celebrate your big day.
And the blame is definitely on us, tapi best kan tadi best kan kan kan?:p

Walaupun sekarang dah tak lepak bilik nyanyi lagu kain cinta putih kuat2
tak jogging petang-petang and tapau makanan DS
tak lepak LRC malam2 and gi supper or beli nasi lemak kat wakaf
tak datang senyap2 pastu bila bukak pintu ada orang nyanyi epi bday
tak makan aiskrim koop and gossip everytime birthday MO7Fgirls
tak turun toilet bawah and tangkap lipas untuk prank Ila

We still love you longggg time!
Happy birthday miffy rocks :DDD


3 comments:

nuriff said...

yang the best picture tuh xleyh blah.macam tade prasaan je.hehe
thanks koraang, ak tak expect pon.ingtkn nk clebrate atqahnye bufday.

saya sayang kamu semua <3
nant lepak lagi, boleh bkak cite bnyak lagi !

Atiqah Zainal said...

saya suka ni!

sarah mdnor said...

adoyai. korang never fail to make me melayan rindu kan (lol ayat xbley bla)